Pulsechain netværk

Idéen til Pulsechain netværket

Richard Heart som skabte HEX, er nu ved at udvikle Pulsechain netværket. Det gør han da han blev træt af de høje transaktionsgebyrer som er på Ethereum netværket hvor HEX i dag handles. Det koster ofte flere dollars at lave én transaktion og kan blive meget dyrere ved vekslinger i mellem tokens eller kontraktarbejde. Det holder for mange mennesker fra at bruge Ethereum, da gebyrerne tager for stor en bid af det beløb de vil investere.

Hvad er Pulsechain?

Pulsechain er en fork (kopi) af det populære og gennemtestede Ethereum netværk. Planen er at tilbyde et netværk der er både hurtigere og billigere end Ethereum og hvad der forventes lige nu er 2 sekunder hurtigere transaktionstider, samt gebyrer på kun brøkdele af ører ved lancering.

Pulsechain er den første kopi af sin slags hvor hele det komplette Ethereum, med alle transaktioner, smartkontrakter og tokens, bliver kopieret med i en ny blockchain. Dette betyder at alle der har aktiver på Ethereum netværket vil også have en tro kopi af dette på Pulsechain netværket ved lancering. Hvad disse aktiver vil have af værdi er ikke til at vide på forhånd. Nogen vil nok aldrig få opmærksomhed og derfor ikke være noget værd, imens andre pludselig kan blive mere værd på Pulsechain fordi de kan benyttes uden de høje gebyrer. Ethereum har mange døde projekter fordi det simpelthen er blevet for dyrt, især i perioder med høj belastning af netværket.

Pulsechain kan både ses som en konkurrent, men også som en hjælp til Ethereum netværket, da det vil hjælpe med at aftage en del af den overbelastning som Ethereum oplever og også sænke deres transaktionsgebyrer. Begge netværk kan have gavn af hinanden på denne måde.

Pulsechain Airdrop

Da Pulsechain er en kopi af hele Ethereum netværket vil alle der har aktiver her også få de samme på Ethereum. De mange millioner der allerede bruger Ethereum kan straks have en interesse i Pulsechain, da de ved lancering får airdrops (gratis kryptovaluta) af disse aktiver som de så kan gøre med hvad de vil. Det er en god markedsførings teknik, da det lokker en masse nye brugere til Pulsechain som i bund og grund får gratis penge, uden at de behøver at gøre noget.

For at modtage disse airdrops er det vigtigt at man har sin egen private wallets med sin egen private nøgle. Pulsechain udviklerne vil ekskludere adresserne for centrale kryptobørser, da der ikke er nogen garanti for at krypto børserne vil give disse airdrops til deres kunder, men i stedet vælger at beholde dem selv. Dette er endnu en grund til at have sin egen private wallet til at holde sine kryptovaluta aktiver.

Pulsechain ses som at være den største airdrop i historien af kryptovaluta. Tusindvis af forskellige ERC20 tokens, NFTs og smartkontrakter vil på én gang blive kopieret og givet væk på det nye netværk i form af PRC20 tokens, NFTs og smartkontrakter på det nye netværk.

HEX krypto vil selvfølgelig også blive kopieret over på Pulsechain og med det fællesskab der allerede findes omkring HEX på Ethereum, så er der store forventninger til HEX på Pulsechain netværket. Hvis du ønsker en gratis kopi af dine HEX tokens, så er det med at investere INDEN at Pulsechain endeligt bliver lanceret. 

Pulse token (PLS)

Hvor Ethereum har ETH som hjemmehørende coin til at betale netværskgebyrer, så har Pulsechain en coin der hedder PLS. Denne skal benyttes ved alle transaktioner på netværket. Alle PLS coins der bliver uddelt til lanceringen vil ske ud fra resultatet af en overstået ofringsfase til projektet. Alle havde mulighed for at deltage ved at ofre andre tokens og ud fra en forudbestemt matematisk formel få en vis andel af PLS.

Efter lancering forventes der at blive en lav inflation af nye PLS coins, der bliver givet til validatorer som låser deres coins for at hjælpe med at holde netværket kørende og sikkert. Samtidig bliver der konstant brændt PLS coins ved hver transaktion, på forventet 25% af transaktionsgebyrer. Dette betyder at der kan blive færre af PLS coins tilgængeligt på markedet, hvilket vil være godt for værdien af dem.

Hvornår lanceres Pulsechain?

Pulsechain har været under udvikling i lang tid. Ofringsfasen startede i juli 2021 og siden har folk ventet med spænding på at se projektet gå i luften. Undervejs er der sket ændringer der har kostet yderligere tid på udvikling. Blandt andet kan nævnes at Ethereum har gennemgået en større opdatering af deres netværk, hvorefter Richard Heart besluttede at ville kopiere det nye frem for det gamle, på trods af at skulle starte forfra med noget udvikling.

Seneste nyt er at koden er færdig for de fire klienter der skal benyttes til Pulsechain og at de er færdigt synkroniseret. Block explorer hvor man kan se tilbage på alle tidligere transaktioner har ved sidste opdatering været 95% synkroniseret. Når dette er færdigt kan vi hvert øjeblik forvente lancering af testnet version 3, som er det sidste testnet før lancering af det endelige Pulsechain netværk.

Målene for Pulsechain

Øge værdien af Ethereum, ved at sænke overbelastningen af deres netværk.

Give gratis airdrop til Ethereum brugerne, i stedet for at starte Pulsechain som et tomt netværk.

Brugervenlighed. For at benytte Pulsechain skal du blot ændre én indstilling i din private wallet.

Hurtigere transaktionstid. På nuværende tidspunkt forventes 10 sekunder, fremfor Ethereums 12 sekunder.

Klimavenligt design. Ved brug af proof of stake konsensusmekanisme, frem for det energikrævende proof of work, så spares der enorme mængder computerkraft og strøm.

Minimal inflation af PLS coins, samtidig med at der brændes en del af PLS ved transaktioner. Dette reducerer PLS coins i cirkulation og hvor mange der kan sælges på markedet.

Mulighed for at låse sine PLS coins for at hjælpe med sikring af netværket. Dette giver mulighed for at tjene et passivt afkast, da man får andel af de gebyrer der bliver betalt på netværket.

Logo af krypto Pulsechain PLS

Donation (Ethereum netværk):
0x688De28B129F780f970cE2f2886BA33855c1cBaF

Donation (Bitcoin):
bc1qzwxmtff3we7xra5h5t5yzszg6qhcdjq2f4y72j

Copyright © 2023 SetupHEX - info@setuphex.dk

Besøg SetupHEX.com for english

NordVPN faster than ever