Om SetupHEX

Denne side er lavet for at informere flere omkring sikker investering i kryptovaluta. Den tager udgangspunkt i valutaen HEX og dens derivater (underliggende aktiver). Dette er gjort fordi jeg personligt ser det største potentiale for en sikker investering i disse produkter. Der findes utallige engelsksprogede kilder til information om disse kryptovaluta og jeg synes nu det var på tide at vi skulle have en side på dansk.

Yderligere har jeg en hensigt om at hjælpe folk i gang med setup og sikkerhed hvis de vælger at investere i kryptovaluta. Der er mange måder at komme galt afsted på med disse investeringer og jeg ønsker ikke at nogen skal få en dårlig oplevelse. Der er både mange penge at tjene, men også mange penge at tabe så jeg føler at det er vigtigt at komme godt fra start.

Jeg har haft en stille interesse i kryptovaluta lige siden jeg først hørte om Bitcoin for en del år tilbage. Teknologien fascinerede mig straks og jeg har stået på sidelinjen og nydt at følge dens udvikling til i dag. Det har gjort mig klogere på kryptovaluta og min tålmodighed har gjort at jeg har lært af andres fejl hen af vejen uden selv at miste nogen af mine penge. Jeg har oplevet at nogen af de nye kryptovaluta der nu er udviklet er væsentligt bedre end den originale Bitcoin på mange områder. Disse sammenligninger kan du læse mere om på siden HEX.

Hvis du vælger at investere så ønsker jeg dig alt held og lykke. Jeg vil fraråde dig at tro på alle og enhver du møder på internettet, og i stedet anbefale dig at gøre din egen research af alle projekter som du finder interessante. Husk ALDRIG at investere for mere end du har råd til at tabe. 

HEX krypto logo transparent

Donation (Ethereum netværk):
0x688De28B129F780f970cE2f2886BA33855c1cBaF

Donation (Bitcoin):
bc1qzwxmtff3we7xra5h5t5yzszg6qhcdjq2f4y72j

Copyright © 2023 SetupHEX - info@setuphex.dk

SetupHEX.com for english

NordVPN faster than ever