HEX Kryptovaluta

HEX er DEFI

Kryptovalutaen HEX er et decentraliseret produkt. HEX er ægte DEFI (decentralized finance) og alle med adgang til internettet og Ethereum netværket vil kunne investere i HEX. Denne krypto blev lanceret den 2/12-2019 og har haft 100% oppetid i hele denne periode.

HEX er 100% færdigudviklet og ingen person, firma eller anden organisation vil kunne ændre det fra dets nuværende form. HEX vil altid være og fungere som det gør i dag. Det ligger på Ethereum netværket og selv hvis stifter og hjemmesiden forsvinder, så vil alle kunne oprette nye metoder for at tilgå HEX kontrakten.

Stifter af HEX er Richard Heart som er ved at udvikle Pulsechain netværket. Pulsechain vil blive en kopi af Ethereum, dog hurtigere og billigere i brug. Alle med HEX vil også få en kopi af deres HEX på dette nye netværk.

HEX er bedre en Bitcoin

Som en krypto er HEX lidt ligesom Bitcoin, bare meget bedre. HEX er en smartkontrakt efter ERC20 token standarden som er tokens der findes på Ethereum netværket. Disse kan kodes til at have utallige forskellige funtioner, hvorimod Bitcoins funktionalitet er begrænset til kun at lave transaktioner. Yderligere holdes Bitcoin netværket i gang ved hjælp af et ”proof of work” system som kræver enorme mængder af computerkraft og strøm. Dette problem har Ethereum ikke, da det udnytter et nyt ”proof of stake” system som holder netværket i gang ved at validere blokke i netværket via staking. For at benytte Ethereum netværket kræver det at man har Ethereum coins til at betale netværksgebyrer.

"The best thing you can do is delay gratification"

- Richard Heart

HEX giver passivt afkast

HEX har en årlig inflation af nye tokens på 3,69 %. Disse nye tokens kan alle der har HEX få gavn af hvis de vælger at stake (tidslåse) deres HEX. Man kan stake fra 1 til 5555 dage og jo større og længere man vælger, jo større bonus ud fra en fast matematisk formel vil man modtage. Denne beregnede bonus kan man se før et stake hvis man bruger den officielle hjemmeside Go.HEX.

Hvis alt HEX bliver låst vil alle modtage 3,69 % i afkast om året. I virkeligheden er det nærmere 10 % af HEX der er låst og de længste af disse stakes vil for tiden kunne modtage op til cirka 37 % i afkast om året.

HEX kryptovaluta graf viser inflation på 3.69% og staking procent

HEX & T-Shares

Når man staker sine HEX bliver de ”brændt” og man modtager i stedet T-Shares/B-Shares (trillion shares/billion shares) i et andelssystem. Andelen af shares er herefter afgørende for hvor stor en mængde HEX man dagligt vil få i afkast. Typisk mængde på nuværende tidspunkt er 6-6,5 HEX/dag/T-Share. Hvis man vælger at afslutte sit stake før den forudbestemte tid vil man blive straffet og kan risikere at miste helt op til 100% af ens indskud. Derfor anbefales det kun at investere hvad man kan undvære i den låste periode. Hvis nogen alligevel vælger at afslutte et stake for tidligt, så vil deres straf i HEX blive delt til alle andre der har stakes i en lige fordeling ud fra mængden af shares man har.

Underliggende aktiver

Der er bygget mange gode projekter ovenpå HEX kontrakten. 

HEDRON & ICOSA

Hedron token gives gratis til alle der låser sine HEX. Det eneste man skal gøre er at claime og minte sine gratis Hedron inden ens stake udløber. Dette kan gøres HER. Stifter af Hedron har senere givet mulighed for at stake sine Hedron for at få en ny token der hedder ICOSA. Så kan ICOSA igen stakes for at få afkast på forskellige muligheder i Hedron og ICOSA kontrakerne. Disse projekter har haft stor succes i HEX fællesskabet og mange har fået alt helt gratis.

MAXIMUS

Maximus er navnet på en gruppe med flere projekter ovenpå HEX. Blandt andet har de lavet kontrakter der samler folks HEX i enkelte større stakes. På den måde kan man få adgang til større bonus og også spare penge på Ethereum gebyrer der skal bruge ved at starte og afslutte stake. Disse hedder BASE, TRIO, LUCKY, DECI og MAXI. Man fik disse nye tokens 1:1 med HEX og må vente til disse stakes åber for at modtage HEX + afkast. De første fire tokens vil fortsætte igen og igen i al evighed hvor man kan minte dem igen til en højere pris i HEX, svarende til hvad de er værd på det tidspunkt. MAXI stopper efter 5555 dage og vil ikke fortsætte igen medmindre at Maximus teamet laver nye MAXI stakes.

Derudover har Maximus lavet en token der hedder TEAM, som samler afkast i form af Hedron fra de andre samlede stakes plus en del af deres HEX bonus. TEAM fik man hvis man byttede sine MAXI 1:1. Hvert år kan man minte sit afkast. Der kommer aldrig nye TEAM tokens til.

De har også lavet POLY som man fik ved at give sine Hedron 1:1. Disse Hedron er så samlet i ét stort stake som optjener ICOSA. 

HEX krypto logo

Donation (Ethereum netværk):
0x688De28B129F780f970cE2f2886BA33855c1cBaF

Donation (Bitcoin):
bc1qzwxmtff3we7xra5h5t5yzszg6qhcdjq2f4y72j

Copyright © 2023 SetupHEX - info@setuphex.dk

SetupHEX.com for english

NordVPN faster than ever