Handel med kryptovaluta

Her kan du se den nuværende pris på HEX. Prisen er vist ift USD som er den mest benyttede valuta til krypto handel.

Der ses også hvordan prisen er ændret i de seneste 24 timer. Det står i procent under prisen.

"Volatility is the price you pay for the best performing asset in the history of mankind"

- Richard Heart

Du kan købe kryptovaluta her

Changelly blev lanceret i 2013 og deres hovedsæde er i Tjekkiet. De samarbejder med mange andre hjemmesider og apps for at gøre det let at købe kryptovaluta. 

Du skal først have din egen private wallet, for eksempel Metamask eller Aurox wallet, for at købe her.

Her kan du hurtigt købe med både kreditkort, debitkort og Google Pay.

Kryptovaluta børser

Centraliserede krypto børser er brugervenlige og generelt lave på gebyrer. Dine kryptovaluta her er dog udsat da de fungerer som en virksomhed der kan spærre dine midler hvis de går konkurs eller bliver udsat for hård regulering. Derfor anbefaler jeg straks efter handel at flytte dine kryptovaluta til din egen wallet. 

Coinmama

Coinmama blev lanceret i 2013 og deres platform er registreret i Irland. Det er en simpel og brugervenlig kryptobørs som kan benyttes i mere end 200 lande verden over og som hidtil har haft mere end tre millioner kunder på verdensplan. Udover en brugervenlig hjemmeside tilbyder de også en app til Android. Der kan betales med blandt andet kreditkort/debitkort, SEPA overførsler, Apple Pay samt Google Pay.

En fordel ved Coinmama er at man kan købe sine krypto og få dem sendt direkte til sin egen private wallet. På den måde slipper man for at de skal opbevares hos børsen.

 

CEX.IO

CEX.IO blev lanceret i 2013 i London, hvor det stadig har hovedsæde i dag. Deres vision er at gøre processen med kryptohandel så simpel og brugervenlig som muligt. Deres service kan benyttes i næsten 200 lande verden over og de har haft mere end fem millioner kunder på verdensplan. De har en god brugervenlig hjemmeside, samt app til både iPhone og Android mobiltelefoner. De tilbyder betaling med blandt andet kreditkort/debitkort, SEPA overførsler, Apple Pay, Google Pay samt Paypal.

 

HEX er ikke listet på de nævnte børser. Den bedste metode er at købe Ethereum (ETH) og sende dem til sin egen wallet. Derefter kan man så direkte i den wallet lave en veksling (swap) til HEX kryptovaluta.

Metamask wallet

Den mest populære wallet til Ethereum netværket er uden tvivl Metamask. Den fungerer som en udvidelse til flere internet browsere, for eksempel Chrome, Firefox og Brave. Yderligere er den også som app på iPhone og Android.

Vil du have flest muligheder med dine kryptovaluta er Metamask et godt valg.

I Metamask er det muligt at købe kryptovaluta direkte via deres samarbejdspartnere. Gebyrer er højere end på børserne og her er det ikke muligt at sælge dine kryptovaluta igen og modtage almindelig valuta. Derfor vil det give mening også at oprette en bruger på en centraliseret kryptobørs, så man altid har en mulighed for at veksle tilbage til DKK.

Aurox wallet

Aurox er en nyere wallet som er stigende i popularitet. Metamask har længe stået stille i deres udvikling og det udnytter Aurox ved at tilbyde flere nye innovative funktioner som gør deres wallet bedre. De har øget sikkerhed og advarer dig blandt andet hvis du bliver udsat for phishing forsøg samt hvis du besøger falske hjemmesider. Det er også muligt at simulere transaktioner før man laver dem, hvilket er et godt værktøj, da rigtige transaktioner ikke kan trækkes tilbage igen.

Når man handler i Aurox wallet, tilbyder de også at man kan betale sine gebyrer i de tokens man handler med. Det betyder at man ikke altid skal eje Ethereum for at betale gebyrer for veksling i mellem forskellige kryptovaluta.

Aurox wallet fungerer som en udvidelse til flere internet browsere, for eksempel Chrome, Firefox og Brave. 

Sikkerhed ved krypto handel

Uanset hvilken metode der bruges til at handle og opbevare sine HEX og andre kryptovaluta, så er det vigtigt at have styr på sikkerheden fra start. Udover de her nævnte wallets kan man bruge hardware wallets som øger sikkerheden væsentligt. 

Trezor og Ledger er de bedste hardware wallets på markedet.

Lær mere på siden Sikkerhed.

HEX crypto logo transparent

Donation (Ethereum netværk):
0x688De28B129F780f970cE2f2886BA33855c1cBaF

Donation (Bitcoin):
bc1qzwxmtff3we7xra5h5t5yzszg6qhcdjq2f4y72j

Copyright © 2023 SetupHEX - info@setuphex.dk

SetupHEX.com for english

NordVPN faster than ever