Betingelser

SetupHEX deler praktisk information omkring HEX og de kryptovalutaer der har sammenhæng med HEX. Vi deler omkring apps og programmer for at man kan investere i disse kryptovaluta. Vi deler omkring sikkerhed så folk kan minimere risikoen for at miste deres investeringer.

SetupHEX tilbyder IKKE rådgivning om økonomi, investeringer og skatteregler. Vi hjælper kun folk der allerede har taget en beslutning om at investere i HEX eller lignende kryptovaluta, for at de kan undgå at lave fejl ved deres køb samt opsætning og for at de kan maksimere deres sikkerhed.

Ingen kan med sikkerhed forudse hvilke investeringer der er gode og hvilke der er dårlige. Vi ved ikke hvad der kommer til at ske i fremtiden. Derfor er alle investeringer på egen risiko og vi kan ikke stilles til ansvar hvis deres kryptovaluta falder i værdi eller du på anden måde mister dine penge. Kryptomarkedet er kendt for volatilitet. De kan stige og falde voldsomt i pris på selv meget korte tidshorisonter.

Gør brug af forskellige gode kilder til information omkring kryptovaluta og lav din egen research. Så mindsker du din risiko for at lave de samme fejl som andre har gjort før dig. Held og lykke med dine investeringer.

HEX krypto logo transparent

Donation (Ethereum netværk):
0x688De28B129F780f970cE2f2886BA33855c1cBaF

Donation (Bitcoin):
bc1qzwxmtff3we7xra5h5t5yzszg6qhcdjq2f4y72j

Copyright © 2023 SetupHEX - info@setuphex.dk

SetupHEX.com for english

NordVPN faster than ever